Skip to main content
All

Få frihet med skräddarsydd logistikhantering från Exacta

By 20 March 2023No Comments

Att hantera logistik är en viktig del av att driva ett företag. Det kan vara en utmanande och tidskrävande process som kräver en hög grad av precision och noggrannhet. På Exacta förstår vi vikten av att ha en smidig och effektiv logistikhantering för att hjälpa företag att växa och lyckas på en konkurrensutsatt marknad.

Allt du behöver för logistikhantering

Vi på Exacta tar hand om allt det där som du tänker dig att ett logistikföretag ska göra. Vi har anpassade lokaler för logistik i närheten av Stockholm, där vi kan förvara ditt gods på ett säkert och effektivt sätt.

Vi tar hand om att plocka och packa på ett korrekt sätt, etikettera och sköta returhantering. Vi kan även hjälpa dig med andra tjänster som kräver närhet till dina varor, såsom professionell fotografering för din e-handel.

Engagemang och kostnadseffektivitet

På Exacta tror vi att en effektiv logistikhantering är nyckeln till att skapa frihet för våra kunder. Vi har arbetat med en mängd olika företag runt om i Sverige och vårt hundraprocentiga engagemang är något som alla våra kunder kan räkna med. Vi strävar efter att skapa kostnadseffektiva lösningar som passar dina behov och målsättningar.

Lokal logistikpartner med nationell omfattning

Exacta är baserade i Hallstavik, ca 10 mil från Stockholm, och är en lokal logistikpartner med nationell omfattning. Vi kan hantera 3PL för en mängd olika företag och vår expertis sträcker sig över en rad olika branscher.

Vissa av våra kunder har samarbetat med oss i åratal, medan andra har blivit vår logistikpartner nyligen. Oavsett om du är en ny eller befintlig kund kan du räkna med att få vår högsta standard av service och engagemang.

Vårt fokus på kvalitet och säkerhet gör att vi är en pålitlig partner för att hantera dina logistikbehov. Vi har utvecklat beprövade metoder för att säkerställa att dina produkter hanteras på rätt sätt och att de når dina kunder i perfekt skick.