Skip to main content

Hej företagare!

Idag vill jag dela med mig av mina erfarenheter av att använda Era Försäkringar. Som en företagare är det viktigt för mig att ha pålitliga försäkringar som skyddar min verksamhet och mina anställda. Jag valde Era Försäkringar för deras omfattande försäkringspaket och deras rykte som en pålitlig försäkringsleverantör.

Era Försäkringar har funnits på marknaden sedan 1997 och är en pålitlig partner inom sakförsäkringsområdet. Företaget är ägs idag av Håkan Edmark och Fadi Flodberg och de arbetar aktivt med många företags försäkringar på den svenska marknaden.

Fördelar med att använda Era Försäkringar:

  1. Omfattande försäkringserbjudanden
  2. Era Försäkringar erbjuder ett brett utbud av försäkringsprodukter som passar mina specifika behov som företagare. Deras paket inkluderar allt från ansvarsförsäkring till sjukförsäkring för mina anställda.
  3. Personlig och tillmötesgående kundservice. De är alltid tillgängliga för att besvara mina frågor och hjälpa mig att förstå mina försäkringsbehov.
  4. Era Försäkringar erbjuder konkurrenskraftiga priser när de hanterar mina försäkringar, vilket är viktigt för mig som företagare. Jag vill ha kvalitativa försäkringar, men också till ett rimligt pris.
  5. Med Era Försäkringar känner jag mig trygg och säker i vetskapen om att jag och min verksamhet är väl skyddade mot oförutsedda händelser. Jag kan fokusera på att driva mitt företag utan att oroa mig för oväntade kostnader eller skador.
  6. Era Försäkringar har goda kontakter med försäkringsbolag och ställer ut unika och kravställda förfrågningar till dem baserat på ditt företags bransch och egna förutsättningar.

Era Försäkringar är den idealiska försäkringsleverantören för företagare som mig som vill ha pålitliga försäkringar som skyddar verksamheten och de anställda.

De arbetar gentemot en förmedlingsprovision vilket innebär att försäkringskostnaden aldrig kommer att bli högre än om ni vänder er direkt till ett försäkringsbolag. Hos Era Försäkringar får ni alltså tillgång till en dedikerad kontaktperson som kan hela försäkringsmarknaden utan att betala mer.

Med deras omfattande försäkringspaket, personliga service, konkurrenskraftiga priser och känsla av trygghet och säkerhet, kan jag rekommendera dem till alla företagare som söker en pålitlig försäkringsleverantör.

Tack Era Försäkringar för att ni hjälper mig att skydda mitt företag och mina anställda!