Skip to main content

Välkommen till en värld av form, färg och funktionalitet, där du hittar det bästa av nordisk design. Hos oss på Berså.se handlar allt om att leverera kvalitet, service och exceptionell kundupplevelse.

För oss är det viktigt att ditt hem är fylld med objekt som inte bara ser bra ut, utan också ger dig glädje i vardagen. Vi älskar att se hur vår Stig Lindberg-inspirerade kollektion av Berså och Prunus produkter förgyller människors hem runtom i landet.

Utvalda produkter för en perfekt harmoni

Vårt breda sortiment av Prunus produkter är lika unika som du är. Tänk dig att servera frukost till familjen på vår Prunus rund bricka, eller att torka av händerna med vår mjuka Prunus kökshandduk – båda i prisklassen under 300 kr!

Och glöm inte att bläddra igenom våra Berså anteckningsböcker, perfekta för att dokumentera dina tankar, drömmar och idéer. Varför inte matcha med en Berså kökshandduk? Från 146 kr – 156 kr, ger du ditt kök en touch av Lindbergs design.

Våra populäraste produkter

Vi vet att du, precis som oss, värderar estetik och praktikalitet. Därför är våra Prunus kaffe/teburkar och Berså Bordslöpare bland våra mest älskade produkter. De erbjuder den perfekta balansen mellan form och funktion, oavsett om du vill piffa upp ditt kök eller din middagsbord.

För dem som älskar detaljer, kan vi starkt rekommendera våra Berså tändsticksaskar i grått. Och varför inte komplettera med en Prunus skärbräda eller grytunderlägg?

Nyheter – Håll dig uppdaterad

Vi får ständigt in nya produkter, så glöm inte att kika in på vår “senaste produkter”-sektion för att se vad som är nytt. Just nu har vi bland annat fått in Berså kaffe/teburkar och förkläden – perfekt för den som älskar att tillbringa tid i köket!

Berså.se – Mer än bara en e-butik

Hos oss får du inte bara fantastiska produkter, utan även fri frakt vid köp över 499 kr. Följ oss gärna på Instagram @BERSÅPRODUKTER för ännu mer inspiration och möjligheter att göra ditt hem till en plats som speglar vem du är.

Berså.se – För den som älskar hem, kvalitet och nordisk design.