Skip to main content
All

Min fantastiska upplevelse med Exacta

By 11 July 2023No Comments

Som företagare i det digitala landskapet är det nödvändigt att man har en stark och effektiv närvaro på webben. Jag ville ha det bästa för mitt företag och jag ville vara säker på att mitt företag var i säkra händer. Det var då jag kom i kontakt med Exacta, en webbyrå med expertis inom digital närvaro.

Varför jag valde Exacta

Exacta erbjuder en mängd olika tjänster som design, webbutveckling, WooCommerce, SEO, Log-tech och Google Ads för att nämna några. De har funnits i över 10 år och har skapat webbplatser och e-butiker med WordPress och WooCommerce, vilket jag tyckte var imponerande. Ett annat skäl till att jag valde dem var att de inte bara är en webbyrå – de har en djup förståelse för de digitala affärerna, vilket betyder att de kan hjälpa till med att optimera och förbättra företagets webbnärvaro på bästa möjliga sätt.

En Smidig Process och Fantastiska Resultat

Från projektstart till lansering, teamet på Exacta var professionellt, effektivt och extremt lyhörda för mina behov. De tog sig tid att förstå min verksamhet och var lyhörda för mina frågor. Det var uppenbart att de var brinnande för det de gör, och jag kunde verkligen se detta engagemang återspeglas i kvaliteten på det arbete de levererade.

De levererade en snygg och snabbladdad webbplats för mitt företag, med sylvass hosting som gjorde att jag kunde vara säker på att webbplatsen alltid skulle vara tillgänglig och i toppskick. Exacta levererade även SEO-tjänster för att hjälpa mitt företag att klättra i sökresultaten på Google, vilket jag verkligen uppskattade.

Webben som Gav Resultat

En av de bästa sakerna med Exacta var att de producerade en webbplats för mitt företag som inte bara såg bra ut, men också bidrog till företagets omsättning. Med hjälp av Exacta kunde vi hitta vår webbplats potential och utnyttja den för att växa vårt företag. Dessutom, med hjälp av sin expertis inom Google Ads, kunde vi konkurrera effektivt och nå ut till en bredare publik.

Sista tankar

Jag är otroligt nöjd med det arbete som Exacta gjort för mitt företag. De har hjälpt oss att stärka vår digitala närvaro, växa vårt företag och nå ut till fler kunder. Jag skulle inte tveka att rekommendera dem till någon som letar efter en expert webbyrå. Om du behöver hjälp med din webbplats eller e-butik, tror jag att du har hittat rätt med Exacta.

Exacta är mer än bara en webbyrå – de är en affärspartner som kan hjälpa dig att navigera i det digitala landskapet. Oavsett om du är ett litet, medelstort eller stort företag, kan Exacta hjälpa dig att växa med hjälp av din webbplats.